Hvorfor Klub Frivillig: 

Godt nok betaler alle medlemmer kontingent og nogle lokale virksomheder støtter BGF med deres sponsorater, men til trods for det og de kommunale tilskud er det langt fra tilstrækkeligt til at kunne dække foreningens udgifter.

Uden indsatsen fra de frivillige ville klubben blive nød til at sætte kontingentet op med flere 100%. Det ville betyde, at enten mange medlemmer, af økonomiske årsager, bliver nød til at melde sig ud og foreningen og/eller at klubbens aktiviteter vil falde til et meget lavt niveau. 

Derfor er det af afgørende betydning, at GF hele tiden har nok frivillige, således vi kan holde det aktivitetsniveau, der kan opfylde vores målsætninger og derved vores vision for BGF. 

Desuden avler succes som bekendt succes!

Ved at vi har flere frivillige i klubben, bliver det frivillige arbejde ikke kun et arbejde for "tordenskjold soldater", men et arbejde for hele foreningen og dens tilhængere. Vi vil som klub, kunne tænke på endnu større projekter og holde vores kontingenter nede på et niveau, så alle kan være med. 

Kom godt i gang med Klub Frivillig:
At blive frivillig medlem af BGF vil være den bedste ting du gør i år - garanteret. Men der er nogle ting, du bør vide, før du tilmelder dig. 

Succesfulde idrætsforeninger er mere end blot sjove timer i hallen. Gymnaster og instruktører er af afgørende betydning, men ligeså stor betydning har de mange engagerede frivillige, der arbejder hårdt bag kulisserne for at hjælpe foreningen med de mange forskellige opgaver, som vi har. 

Vores frivillige har forskellige baggrunde/uddannelser/erfaringer, og derfor opstiller vi ikke på forhånd kriterier for, hvad du som medlem af Klub Frivillig skal kunne.

Du behøver derfor ikke at være en gymnastik ekspert for at involvere dig i BGF. Uanset om du er nuværende medlem, en der har lagt gymnastiktøjet på hylden eller en person, der aldrig har været medlem, kan du være værdsat BGF frivillig. 

Udbyttet af det frivillige arbejde er individuelt for den enkelte, men nogle af fordelene kan være:
· Opbygning af selvværd og selvtillid
· Læring og udvikling af nye færdigheder
· Forbedre erhvervserfaring og opbygge et CV
· At være aktiv og forbedre sundhed og trivsel
· Møde nye mennesker og udvide dit netværk
· At give noget tilbage til den idræt du elsker
· At gøre en forskel i lokalsamfundet
• Having fun!
 
Se alle opgaver her på vores hjemmeside, hvor du også finder en beskrivelse af hver opgave. Nogle opgaver kræver, at du regelmæssigt stiller din hjælp til rådighed, f.eks. ved et par timer en gang om ugen eller om måneden. Ved andre opgaver, som juletræsfest og opvisning, vil du blive skrevet på en liste, og bliver så kontaktet, når der skal laves en vagtplan.
Hvis du vil hjælpe os med en eller flere ting i Klub frivillig er, dette stedet at tilmelde sig. 
Du binder dig ikke noget og vi vil kontakte dig snarest for en snak om, hvad du gerne vil bidrage med.

Vi takker allerede på forhånd!
Brønderslev Gymnastik Forening | CVR: 14701613 | E-mail: 9700gym@gmail.com | c/o Frilandsvej 21 | 9700 Brønderslev