Praktiske oplysninger


BESTYRELSEN - HVEM LAVER HVAD?:

BGF er en meget stor forening, og derfor har det det været nødvendigt at uddelegere arbejdsopgaverne til underudvalg og enkeltpersoner. Derfor må du ikke forvente at alle i bestyrelsen kender til hver en detalje i foreningen, og derfor heller ikke kan besvare alle forespørgsler. Du kan altid henvende dig til bestyrelsen, så guider de dig videre til de rette folk. Formand Linda Thrysøe har træffetid søndag aften mellem 19 og 21 på tlf: 6019 0944


BETALING:

Alle deltagere skal tilmelde sig det enkelte hold på vores hjemmeside.
Betaling skal foretages online ved tilmelding, og kan foretages med følgende betalingskort:
  • Dankort
  • eDankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Maestro
  • MobilePay

DRAGTER/PÅKLÆDNING:

På de fleste hold skal gymnasterne lave opvisning, hvorfor de skal købe særligt opvisningstøj. I Brønderslev Gymnastikforening lægger vi vægt på, at gymnasitik er for alle, det indskærpes derfor over for alle instruktører, som bestemmer holdets opvisningstøj, at udgifter til dragter og udstyr altid tilstræbes at holdes på et fornuftigt niveau.

Instruktørerne bestemmer holdets opvisningstøj. Til gengæld binder man sig efter 3 prøvegange til at gå på holdet, og dermed også til at købe opvisningstøjet. Hen på efteråret bliver der prøvning af dragter og endelig bestilling. Tøjet udleveres først til gymnasten, når tøjet er betalt.

I forbindelse med træning er der ikke specielle krav til påklædning, dog må det anbefales at man kommer i tøj, der passer til aktivitetens karakter - typisk helt almindeligt idrætstøj.

Lad børnene dyrke gymnastik i bare tæer. Det er det mest naturlige og samtidig det mest sikre. Det er altså ikke nødvendigt med gymnastiksko. Strømper er ikke en god idé - de er glatte, og børnene falder let. Alle sale er opvarmede, og selv om de kan virke kolde for ventende forældre, er børnene i gang og fryser ikke :-)
 

FERIER:

I forbindelse med skoleferier er der normalt ikke træning - vi følger Brønderslev Kommunes ferieplan.


OPVISNINGER 

Mange hold deltager typisk i andre foreningers og DGI's opvisninger.
Her foregår kørsel med forældre, og samkørsel aftales forældre/børn imellem. 
Også ved disse regionale opvisninger kan det i visse tilfælde forventes, at gymnasterne deltager i indmarch.
 
På juniorlandsdelshold er det sædvane at deltage i større opvisninger - eksempelvis juniorstævne i Herning. Til disse større opvisninger vurderes transportmulighederne fra gang til gang. Enkelte gange kører gymnasterne i bus, de fleste gange transporterer gymnasterne sig ved hjælp af velvillige forældre.

 

BØRNEATTEST:

Brønderslev Gymnastik Forening tager kraftigt afstand til pædofili!
Alle BGF's instruktører/hjælpeinstruktører, holdledere og bestyrelsesmedlemmer m.fl. (der er fyldt 15 år), og som har med børn under 15 år at gøre, bliver alle checket, i det kriminale register, og kun pletfrie "børneattester" bliver accepteret.
 

SOMMERGYMNASTIK:

I forbindelse med sommergymnastik sker tilmelding via www.b-g-f.dk.
Vær venligst opmærksom på, at enkelte hold har deltagerbegrænsning, så vær derfor hurtig med tilmeldingen til disse hold.
 

SÆSONSTART

Hovedsæsonen starter (Søndag ved Store Brønderslev Marked weekenden).

Programmet vil blive annonceret på denne hjemmeside primo august.
 

TILMELDING:

Tilmelding foregår på hjemmesiden.

Husk at have dit betalingskort parat, da vi opkræver betalingen for deltagelse på vore hold allerede ved tilmeldingen.

Normale regler om fortrydelse af købet er naturligvis gældende! - d.v.s. at du har 14 dages fortrydelsesret, regnet fra første træningsdag på det enkelte hold. Har vi ikke fået en skriftlig henvendelse (fx mail) - senest 14 dage efter første træningsdag, er vi ikke forpligtet til at refundere dit køb. 
 

TRÆNING - FREMMØDE:

Det forventes at alle møder omklædte - til tiden (der er omklædningsrum i forbindelse med alle træningssteder - omklædningsrum er til rådighed 15 min. før, og 30 min. efter hver træning) - således får alle mest muligt for pengene, og der undgås kedelige afbrydelser og forstyrrelser. Gymnastik er en holdsport. Derfor er man som gymnast savnet af resten af holdet, når man ikke kommer til træning - prioriter derfor at komme til træningen.


MOBILTELEFONER

BGF anbefaler vores instruktører at indsamle mobiltelefoner og lign. i en kasse inden træning.
Opdater stamdata
Hold din medlemsdata opdateret.
Opdater stamdata

Sponsorer


Kalender
Besøg vores side
Brønderslev Gymnastik Forening | CVR: 14701613 | E-mail: 9700gym@gmail.com | c/o Bjarkesgade 8 | 9700 Brønderslev