Praktiske oplysninger.


BESTYRELSEN - HVEM LAVER HVAD?:
BGF er en meget stor forening, og derfor har det det været nødvendigt at uddelegere arbejdsopgaverne til underudvalg og enkeltpersoner. Derfor må du ikke forvente at alle i bestyrelsen kender til hver en detalje i foreningen, og derfor heller ikke kan besvare alle forespørgsler.

Derfor har vi hængt organisationsplanen op på opslagstavlen
ved Værestedet på NIH, ligesom du kan finde den her på hjemmesiden , her kan du så let finde ud af hvem det er bedst at kontakte - fra sag til sag.

BETALING:
Alle deltagere skal tilmelde sig det enkelte hold på vores hjemmeside.
Betaling skal foretages online ved tilmelding, og kan foretages med følgende betalingskort:

- Dankort

- eDankort

- Visa

- Visa Electron

- MasterCard

- Maestro

- JCBDRAGTER/PÅKLÆDNING:
Brønderslev Gymnastikforening giver en opvisnings t-shirt hvis man ønsker dette, til hver gymnast (gælder opvisningshold), men på en del hold er der praksis for at vælge alternative løsninger, hvorfor en vis egenbetaling kan forekomme (spørg gerne din instruktør allerede ved sæsonstart).

I forbindelse med træning er der ikke specielle krav til påklædning, dog må det anbefales at man kommer i tøj og evt. fodtøj, der passer til aktivitetens karakter.

Gymnastiksko - NEJ! Mange der starter med at sende deres børn til gymnastik, går med den tro, at gymnastiksko er nødvendige for at udøve gymnastik. Det er de bestemt ikke!
Lad børnene dyrke gymnastik i bare tæer. Det er det mest naturlige og samtidig det mest sikre.
Så er der heller ikke problemer med at snuble i for lange snuder eller snørebånd! 
Alle sale er opvarmede, og derfor er det yderst sjældent at nogen fryser!

Det indskærpes over for alle instruktører og medlemmer, at udgifter til dragter og udstyr altid tilstræbes holdt på et fornuftigt niveau, da dette emne ikke må blive årsag til valg el. fravalg af aktivitet.


FERIER:
I forbindelse med skoleferier er der normalt ikke træning - Vi henviser til vores aktivitetspaln som findes her www.bgf.gominisite.dk/Aktivitets-kalender. Er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte din instruktør el. bestyrelsen.


OPVISNINGER - REGIONALT (Nordjylland):
Nogle hold deltager typisk i andre foreningers og DGI's opvisninger.
Her foregår kørsel med forældre, og samkørsel aftales forældre/børn imellem - på ansvarlig vis! 
Også ved disse regionale opvisninger kan det forventes at gymnasterne, i visse tilfælde, skal deltage i indmarch.


OPVISNINGER - UDEN FOR regionen:
På juniorlandsdelshold, konkurrencehold og talentholdet er det sædvane at deltage i større opvisninger - eksempelvis Ollerup, Herning, Viborg etc.
Til disse længere ture, sørger gymnastikforeningen for buskørsel, dog skal gymnasten betale et beskedent beløb til bustransporten (kr. 60,-/opvisning), deltagergebyret for deltagelsen i opvisningen, samt forplejning. Hør nærmere om de konkrete priser hos instruktørerne!


PÆDOFILI:
Brønderslev Gymnastik Forening tager kraftigt afstand til pædofili!
Alle BGF's instruktører/hjælpeinstruktører, holdledere og bestyrelsesmedlemmer m.fl. (der er fyldt 15 år), og som har med børn under 15 år at gøre, bliver alle checket, i det kriminale register, og kun pletfrie "børneattester" bliver accepteret.


SOMMERGYMNASTIK:
I forbindelse med sommergymnastik sker tilmelding via www.b-g-f.dk.
Vær venligst opmærksom på, at enkelte hold har deltagerbegrænsning, så vær derfor hurtig med tilmeldingen til disse hold.


SÆSONSTART
Hovedsæsonen starter (Søndag ved Store Brønderslev Marked weekenden).

Programmet vil blive annonceret på denne hjemmeside primo august samt i Aktiv fritid indstikket i Oplandsavisen Medio august, samt i flere medier ca. samtidig.


TILMELDING:
Tilmelding skal foregå via internettet!(har du ikke selv internet, så få evt. en af dine bekendte til at ordne det for dig) 

Husk at have dit betalingskort parat, da vi fremover opkræver betalingen for deltagelse på vore hold allerede ved tilmeldingen.

Normale regler om fortrydelse af købet er naturligvis gældende! - d.v.s. at du har 14 dages fortrydelsesret, regnet fra første træningsdag på det enkelte hold.(har vi ikke hørt fra dig pr. mail/brev - senest 14 dage efter første træningsdag, så kan vi ikke refundere dit køb)


TRÆNING - FREMMØDE:
Det forventes at alle møder omklædte - til tiden(der er omklædningsrum i forbindelse med alle træningssteder - omklædningsrum er til rådighed 15 min. før, og 30 min. efter hver træning) - således får alle mest muligt for pengene, og der undgås kedelige afbrydelser og forstyrrelser. 
Brønderslev Gymnastik Forening | CVR: 14701613 | E-mail: 9700gym@gmail.com | c/o Frilandsvej 21 | 9700 Brønderslev